Kosár

Fekete Város: Térkép Sehova

Illusztris társaságban készítette el bemutatkozó lemezét a Fishing on Orfű főszervezője. A Fekete Város valójában Kálocz Tamás zenekari alteregója, a Térkép Sehova pedig az elmúlt 5 évben született zenei ötleteinek összegzése.

Kálocz dalainak kidolgozásában és rögzítésében olyan fontos barátok vettek részt, mint a zenei rendezőként is segítkező Pálinkás Tamás (ex-Isten Háta Mögött, TEJ), Nagy Dávid (Óriás), vagy a Fishingben is tettestárs Lovasi András (Kispál és a Borz). A lemez pár dalában billentyűkön Sárközy Zoltán Papa (30Y) és Kubányi Bálint (Supernem) is közreműködik, a Kiskert c. dalban pedig Polgár Odett énekel. 


A Fekete Város egy személyes ügy, a fesztiválszervező eddig háttérben pihenő zenei énjének feléledése. A változatos megszólalású dalok összefogó eleme a gitár, hisz Kálocz mindig is az energikus gitárzenék iránt vonzódott leginkább; fiatalkora meghatározó magyar és nemzetközi lemezeit a 1990-es és 2000-es évek legfontosabb rock- és punkrock zenekarai írták.


A Térkép Sehova 11 dalát lehet, hogy nem követi több; Kálocz nem tartja kizártnak, hogy ez a zenekar egyszeri projekt marad az életében. „Nagyon élveztük összerakni, jó most a bemutatkozó koncertre próbálni, de nem akarunk – és nem is tudnánk – egy rendes, aktívan koncertező zenekart működtetni. A Térkép Sehova az lett, aminek szántam: életem egy nagyon fontos szakaszának a megörökítése.” – mondta el a gitáros-énekes.


A Fekete Város június 18-án, csütörtök este a Fishing on Orfű PTE-nagyszínpadán debütál.You need Flash player 8+ and JavaScript enabled to view this video.

KISCSILLAG - Őrkutya

ZENEKAROK

Az oldalunkon található albumok és zenefájlok rendelése csak regisztrált felhasználóink számára érhető el.